wat is nu eigenlijk Lipocavitatie ?

De cavitatie behandelingen komen uit de medische wereld en maakt gebruik van de  allernieuwste technologie van laagfrequente (ultrasoon) geluidsgolven. Deze genereren een hoge mechanische- en trillingsenergie, die in staat is om diep en ‘hard’ vet te verminderen en door u lichaam te laten afvoeren.

De frequentie van 32-40 KHz heeft een bewezen werking op de vetcellen, het maakt de vetcel leeg zonder dat het een negatief effect heeft op de cel zelf. Het vet verlaat de vetcellen en blijft in de met lichaamsvocht gevulde ruimte tussen de cellen, waarna het wordt afgevoerd via het lymfesysteem of door ‘normale’ vetverbrandende activiteiten zoals dieet of sport of andere manieren van intensieve inspanning.

Deze afgebroken vetcellen verlaten dus op natuurlijke wijze het lichaam (gedeeltelijk via de nieren en gedeeltelijk via de lever). Het resultaat is definitief.

Het lichaam kan hierbij niet hele grote hoeveelheden vetcellen tegelijk afbreken. De behandelingen worden dan ook maar op kleine gedeelten van het lichaam toegepast Deze methode is dus erg geschikt voor de zogenoemde probleemzones.

De kleine vetophopingen op de heupen (love-handles), onder de billen, de dijen, buik of de rug. Om het resultaat helemaal naar wens te krijgen zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Een behandeling duur echter niet langer dan min 30 minuten en maximaal 45 minuten en is volkomen pijnloos.


liposuctie zonder medische ingreep , lipocavitatie , afslanken , vet verwijderen , huid verbetering

vragen? bel ons gerust !